Facts About ayakkabi shoes Revealed

Wiki Article

one thousand'den fazla hava kanallı sayesinde iş yerinde maksimum hava'yı ayağınıza çekip terlemeyi azaltır.

TPU laminasyonlu yapı ise saya üzerinde ekstra dayanıklılık sağlayarak, ayakkabının formunu uzun süre korumasına lawnımcı olur. Bu sayede hem estetik açıdan hem de işlevsellik bakımından beklentilerin ötesinde bir performans sergiler.

Aynı zamanda konforlu bir deneyim sunmak için ergonomik tasarımlara sahiptir ve ayak yapısına uyum sağlar. Bu sayede kaynakçılar uzun saatler boyunca rahatlıkla çalışabilirler.

Beden 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor two'ci Ayakkabıda Ekstra 300 Tl indirim 1 Adet

İş Ayakkabısı S2 Reguları: S1 Regularına ek olarak ayakkabının ıslak ortamlarda kullanıma uygun olduğunu belirtir. Taban yapısı yağa ve asit e karşı ekstra dayanıklıdır. Anti statik malzeme ile üretilirler.

Yazlık iş ayakkabısı ve kışlık iş ayakkabısı şeklinde söylenen modeller s1 süet ayakkabısı ve s2 deri iş ayakkabısı iş ayakkabısı amazon şeklinde söylenmesi en doğrusu olacaktır.

Tenis hızlı hareket etmeyi gerektiren bir spordur. Tenis ayakkabıları zeminde yüksek kavrama ve manevra kabiliyeti sağlar. Voleybol ayakkabısı ise özel tabanı ve yastıklama özelliği ile voleybolcuları destekler. Dağcılık ve trekking ayakkabıları dayanıklılık, su geçirmezlik ve kavrama gibi özellikler ile karakterize edilir. Jimnastik ayakkabıları ise ayaklarınızın rahat hareket etmesini sağlayan ve kaymayı önleyen özelliklere sahiptir. Spor ayakkabıları spor sektörüne ve bireysel ihtiyaçlara göre değişiklik gösterir. Buna ek olarak kadın spor ayakkabı modelleri ya da erkek spor ayakkabı modelleri olmak üzere de farklı kategorilere ayrılırlar.

iş elbiseleri Tulumlar kolluklar pantolon alev almaz kıyafetler kaynakçı kıyafetleri ceket ayakkabi schecter ve yelekler işçi takımları Lepus iş kıyafetleri parka ve montlar sweatshirt tshirt

İş güvenliği ayakkabısı standartları, çalışma ortamının risklerine uygun koruma sağlamalıdır. İdeal iş güvenliği ayakkabısı standartları şu özelliklere sahip olmalıdır:

Zorlu çalışma koşullarında ayaklarınızın hem rahat etmesini hem de güvende kalmasını mı istiyorsunuz? Mekap İş Ayakkabıları tam measurement göre!

Kullanım alanına ve hava koşullarına uyum sağlamak, seçimi kolaylaştırır. Bir tenis erkek spor ayakkabısı ile basketbol ayakkabısı arasında model ve özellik bakımından farklılıklar bulunur. Bu nedenle tenis sporu sırasında basketbol erkek spor ayakkabı modeli uygun bir seçenek olmaz.

Ayakkabının ergonomik tasarımı, farklı ayak yapıları için mükemmel bir uyum sağlar ve uzun süreli kullanımda bile rahatsızlık hissi vermez.

Çalışma ortamlarında yoğun su ve sıvı bulunuyorsa tercih edilen ayakkabıların boyutları uzun olmalıdır. Çizme iş ayakkabısı mekap tercih edilmelidir Astar yapılarında teri emen kumaşlar kullanılmalıdır.

SRC işareti ise ayakkabının kaymaya karşı yüksek direnç gösterdiğini ve zorlu iş ortamlarında dahi güvenle kullanılabileceğini belirtir.

Report this wiki page